Een nieuw begin!

Ik ben waarschijnlijk één van de weinigen die in deze vreemde tijd iets op wil starten, geheel C-maatregelvrij natuurlijk. Mijn eigen ‘lockdown’ begon al een aantal jaren geleden: arbeidsongeschiktheid, ontslag, omscholing. Ik heb deze tijd gebruikt om te leren, te studeren en om in contact te komen met mensen in heftige omstandigheden. Sociale psychologie, non-duale coaching en therapie, CGT, ACT en een heleboel filosofie en oude wijsheden kwamen voorbij. En een heleboel vrijblijvende gesprekken met mensen die even een ruststoker nodig hadden.
Het mocht allemaal niet baten, dat wat ik wil doen past niet in het huidige strenge systeem met verplichtingen, eisen en voorwaarden. Mijn certificaten blijken waardeloos, mijn ervaringen zijn geen officiële ‘vlieguren’, solliciteren in het huidige chaotische systeem van de GGZ bleek volkomen hopeloos. En zorgverzekeringen willen hier al helemaal niet aan beginnen…Ik zou wat willen gaan betekenen voor mensen die in deze huidige tijd gewoon behoefte hebben aan een goed gesprek, die open staan voor coaching en begeleiding om vanuit rust en wijsheid te handelen in deze heftige tijd in plaats van vanuit angst en paniek.
Het is tijd om om te denken. Ik stel mijn diensten als zingevingscoach/ruststoker nu geheel C-vrij beschikbaar voor wie gewoon even een gesprek van ziel tot ziel nodig heeft of begeleiding zoekt naar nieuwe inzichten en mogelijkheden in het leven. Voor wie de zin van het leven kwijt is en constant piekert over de toekomst en daar gewoon onder vier ogen over wil praten, discreet en vertrouwelijk, en gewoon op persoonlijke basis. Zonder poespas en overbodig psychoanalytisch gegraaf in het verleden, maar met aandacht voor JOU en het huidige moment.
Of is het nou nog te vroeg hiervoor?